Rólunk
Home » Rólunk

Miért minket válassz?

1, Mert mi tudjuk ... Mert mi segítünk ...

2, Mert mi a SAJÁT autista családtagjaink kapcsán 0-24-ben az autizmussal foglalkozunk.

3, Mert a mi tudásunk nem csak könyvekből és képzésekből táplálkozik, hanem a való életből.

4, Mert mi magyarul és angolul folyamatosan képezzük magunkat, szakirodalmat olvasunk, konferenciára járunk, a legfrissebb szakmai információk mentén dolgozunk.

5, Mert mi magunk is voltunk ott, ahol Te éppen, ezért megértünk!

6, Mert mi az egész életet igyekszünk lefedni, nem "csak egy egyszerű" fejlesztő órát biztosítunk a gyermekednek.

7, Mert veled és a gyermek másik szülőjével is foglalkozunk.

8, Mert mi őszintén megmondjuk .... Nálunk nincs " a profit az első" hozzáállás!

9, Mert egyedi módon mi eszközökkel is támogatjuk gyermeked otthoni / óvodai / iskolai életét a nyugodtabb, boldogabb gyermekkor elérése érdekében.  

10, Mert jelenleg a magyar piacon EGYEDÜLÁLLÓAN olyan webshopot üzemeltetünk, ahol autizmus spektrum zavar pedagógiája szakirányon végzett gyógypedagógus által szakmailag ellenőrzött, saját készítésű termékeket biztosítunk nektek, 100%-ban gyermeketekre személyre szabva, hogy nektek ne kelljen eszközgyártással bajlódni. 

ASDI-BIRODALOM

Mi is az ASDI-vár?

Az ASDI-vár az ASDI-Birodalom része. A Birodalom rendelkezik még egy webshoppal, ahol személyre szabott vizuális eszközökkel támogatjuk az ASDI Hercegnőket & Lovagokat, illetve önkéntes munkában fenntartjuk a Budai AUTI klub (érdekvédelem, közös programok, szolgáltatások) FB Csoportot s a budai auti barát helyszíneket és szolgáltatásokat, fontos híreket teszünk közzé. 

SAJÁT TAPASZTALAT

Az ASDI-várban csak olyan szakemberek dolgoznak, akik maguk is nevelnek autista gyermekeket.  

FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS

Nem csak szakembereink tudása növekszik a folyamatos önképzés által, hanem gyermekeink is nőnek! A legkisebb autistánk nem mostanság kezdte az általános iskolát, a legnagyobb már gimnáziumot végzett felnőtt, így komoly tudással rendelkezünk kisgyerekkortól a kamasz koron át a fiatal felnőtt korig minden életszakaszról.  
NEMZET(KÖZ)I CSAPAT

Egyedül nem megy... Ahhoz, hogy tudásunk legjobbját adhassuk a hozzánk forduló családoknak, igyekszünk az országon belül és kívül is minél több szervezettel együtt dolgozni, tapasztalatot cserélni. 

EGYÉNRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Kivételes szolgáltatás palettánknak köszönhetően mi az élet összes területét lefedjük. Foglalkozunk az érintett gyermeken kívül szüleivel, testvéreivel. A fejlesztő órákon kívül az óvodával / iskolával / otthon töltött idővel, a barátkozással és a szabadidővel is. Sőt a szülőknek is biztosítunk egy kis én időt!


ONLINE TÁMOGATÁS

Sokan el tudnak hozzánk jutni Budapest III. kerületébe a Flórián térhez közeli kuckónkba, hogy személyesen segíthessünk, de ez nem adatik meg mindenkinek. Legyen szó szülő tanácsadásról, szülőképzésről, evésterápiáról vagy szociális -kommunikációs fejlesztésről, mi előre egyeztetés után online is elérhetők vagyunk!

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

Sajnálatos módon manapság az autizmushoz értő szakemberek az egész világon "hiánycikknek" számítanak. Az ASDI-vár úrnője viszont nem csak autizmus spektrumzavar pedagógiája szakirányt végzett gyógypedagógus, hanem értelmileg akadályozottak pedagógiájához is értő matematika - kémia tanár! 

1+
ÉV AUTI TAPASZTALAT
1+
AUTIKRA SZABOTT SZOLGÁLTATÁS TÍPUS
1+
SZAKMAI SEGÍTŐ FB POSZT
1+
BIZALMAT SZAVAZÓ FB KÖVETŐ

Mit mondanak rólunk?

image
image
image
image
Scroll to Top